dagens låt

Janelle Monae – Cold War


plus att hon är sjuukt snygg!!

Vad hände med moderniteten?

Varför varför varför??


varför varför


VARFÖÖÖR ÄR VISTA SÅ HIMLA SEGT!?

Nu har jag ställt in min dator på det supergamla temat haha! Det går så sjukt mycket snabbare så det är inte sant! Jag hinner inte ens blinka förrns min kära Dator har laddat en ny sida eller öppnat en mapp! Det är helt sinnessjuukkt!!!!!!!!!!!!!!!!!

ett tips till alla er som har superdupersega datorer OCH vista! Ställ in på stenåldersinställningar så är allt i sin ordning! det konstiga är ju att windows har inventerat dessa nya saker men så gör de så att det går mycket långsammare! Puckat säger jag!

Nu visar det sig om stenåldersinställningarna håller i längden, de kanske flippar och saknar viktiga saker jag gillar, meeen än så länge (5min) så är det SUPER!


mm moi, j'aime l'âge de pierre! (stenåldern) ^^

puss o natti :)

un dîner presque parfait

Mmm mumsig middag!
Vi lyxade till det lite idag :) med VATTENMELON! Så himla gott! Jag dör!
meen haha det var fail att köpa stora saltgurkor! sjukt äckliga men ja haha.. jag får väl intala mig själv att dom är bra för fötterna eller något? salt om inte annat :) haha uäh!


lilla saltgurkan jatack, stora NEJTACK!



Vi sitter och kikar på världens bästa program, nämligen "Un Dîner presque Parfait", det är ungefär som "halv åtta hos mig" då vanliga människor får visa sina skills i middagsbjudning! men just denna vecka kör dom en specialare, nämligen Dîner presque Gratuit, alltså de ska bjuda på en superbillig middag! Känns lite äckligt med tanke på att han köpte skinka och någon slags köttsak skitbilligt, och då innehåller det ju typ bara brosk och fett! Tänk er skinka på enbart fläsk! Men annars är han (dagens värd) sjukt påhittig och har godis överallt! Me like! :)

Nu ska jag nog ta och plugga lite innan Deckaren ikväll! Haha lever jag för TV idag eller?

puss på er <3




drömmar vs nattsömn

Waaah vilken natt!! Har drömt så otroligt mycket inatt, om både roliga och läskiga saker! Natten har varit så sjukt lång att jag inte ens har hunnit sova för alla drömmar! :( Men nu ska jag skita i att väckarklockan inte har ringt och gå upp:)


Prexis nyss innan jag vaknade drömde jag att en vän back in Suède var med i Pheonix och att vi gick på samma gymnasium! Vi gick på Skrapan (i Uppsala) ihop, sjukt gaah! och han som är sex år äldre än mig och bor i göteborg. läskigt! för vi typ satt och åt frukost så berättade han att igår så fick han superbråttom till skolan och skulle ta en buss som gick fem minuter (på pricken alltså!) innan skolan började (lite sent...) MEN så kom inte bussen utan den kom tjugo minuter försent och han blev försenad.. Min kära vän traskade in i skolan, han verkade fortfarande nyvaken och allmänt förvirrad, och ja.....där blev han stoppad av en lärare som sjukt kaxigt sa "VAD GÖR DU HÄR?". Hahah han blev jätteförvånad och svarade "..eeeh jag går i skolan här". Varpå läraren sa " men va?!?! är det inte du som är med i Liztomania" (hon menade såklart Pheonix)! haha han svarade .."eeh joo" och gick vidare.. hahah slut på drömmen! :D Väldigt knasigt och roligt var det, men det sjukaste är att jag hörde Liztomania i huvudet i repeat under hela drömmen!

Haha sen så nu när jag vaknade, vara jag supersäker på att han verkligen var med i bandet, ända tills jag började inse att jag inte sov längre XD

Phoenix – Lisztomania

Annars drömde jag lite att jag var med i Narnia!! Jag och mamma var ute och körde bil i nån storstad i frankrike. höll på att krocka typ hundra gånger för man såg typ bara en meter av vägen framför sig och bilarna i motsatt riktning körde på fel sida jämt! uhuhu det var jätteläskigt! sen började vi flyga helt plötsligt! i bilen (har drömt det förut men nu var morsan med! ^^) sen hamnade jag i en kyrkogård som var helt olaglig för barn (för jag hade tydligen då blivit en pojke på 9 år! ) så jag försökte smita men en vakt såg mig. som tur var det en snäll vakt som typ blinkade på mig och visslade efter uppmärksamhet från sina vaktkompisar (de var klädda som Negresco-folks, alltså sjutk fina jag-jobbar-på-hotell-klädsel) vid någon slags grind så jag kunde smita ut! sen kom det! precis när jag hoppad över staketet ,vände jag mig om för att kika bakåt och där stod typ tre barn! Jag föll över staketet och landade i mossa (ej geggig och blöt som tur var!) Men när jag vände mig om IGEN för att se om några vakter hade hunnit efter eller prata med barnen så var allt borta!!! På andra sidan var det samma mossa-skog som jag hade hamnat i och inte alls någon kyrkogård!!

aahhh

shi!! jag måste sluta drömma och sova på nätterna istället!!

nu ska jag gå upp och göra lite gröt! pöss and out!

réveillez mon âme

hahah hittade en klipp på Mumford & Sons när det försöker sjunga på franska XD
de översätter "Awake my soul" till franska och ja bjuder på sin vackra brittisk-franska dialekt! mikket fint!:)





pöss påer!

cravings ASOS



satt i morse och kikade in en fransk modeblogg. ja det finns faktiskt såna! :)
och ja, jag hittade då dessa sjukt galet fina skor! BABAM! vill ha! De kostar bara 36 (woho!), så när jag får pengar eller mitt franska bankkort så ska jag försöka klicka hem dojjorna:)

Jag fick ett fint tips av en go classmate om en sida med massa coola filmer med "Concerts A Emporter", vilket är filmer på (kända och okända) artister som haft spejsade konserter ute på gatan, på en båt eller i en källarlokal eller vad som helst!
Ska ta och kika in dom efter en efterlängtad dusch---- tog precis en liten joggingtur och är schveettiiig..

Juste jag höll på att dö nyss haha, påvägen hem! En dum liten pojke på moped hade glömt att stänga av blinkersen, jag trodde då att han skulle svänga men icke sa nicke han körde rakt fram och jag fick spurta över gatan! galna lilla pojke :(

Hähuuu over and bajs

8 -----) BRILLOR OCH EN LÅNG NÄSA! Jatack?


Forever young? young forever!

woke up to aberfeldy ^^ me like :)

Aberfeldy – Young Forever

tänkte jag skulle ta en joggingtripp innan skolan men är så in i nordens trött i ryggen och huvudet att det är nog skönare på eftermiddagen..kommer bara svimma om jag går ut nu >.<

det är så fint i mitt rum/vardagsrummet på mornarna då bara en lampa lyser! prutt-fint!
I bet you wanna se it





hade vi haft toblerone hemma hadde jag käkat det till frukost. men blah nu blir det gröööööt
ska nog välja något smarrigt recept och spejsa till det lite iaf.. hahah hej!
http://www.grot.se

Skeppåhoj

Mini-Ifån

ååh imorrn så kasnke det smäller!!! jag hoppas hoppas hoppas! Har väntat i en månad ungefär på en mobil jag köpte på tradera innan jag for till Nice. Det har tagit sjukt lång tid för den att komma, och det sick-aste är att när när jag äntligen fick avin så står det INTE MITT NAMN utan vår kära italienska tant vi hyr av, hennes namn står det!!

Posten i frankrike är dummaa!!, nej inte dumma dom är supersnälla och söta men dom är lite osmidiga >.<



den är så nuss nuss NUSS!! (har dock beställt en vit och inte rosa)
tur att jag inte beställde en rosa för då hade mitt hår inte matchat haha! FAIL!

Den är inte bara fin, den har en supersmart funktion (annars är den nog inte så bra heh..)
man kan nämligen ha två simkort i den samtidigt!!
supersmart för mig som nu är i France och fipplar och byter mellan mitt svenska och franska simkort vareviga dag!



Juste apropå att det står hennes namn på avin, så ja, så blev jag tvungen att kontakta "söta tanten" och be henne skicka en kopia på hennes pass plus signatur etc. Hoppas verkligen La Poste godkänner det...!!!!

Imorrn har vi groteskt mycket lektioner, från kl 9 - 16.30 Det ska bli skoj faktiskt! I'm looking forwarddddd lite kreativitet and brain-work:)

SKa nu hoppa i säng och sova min skönhetssömn:)

puss and out <5 (fem hjärtan)

morning has broken

Godermorgen! Sitter nu och äter frukost, blev inte mätt på gröten så tog en müslitallrik också =) Kaka på kaka men jaja... Det har börjat bli lite kallt nu ute på vår kära balkong. Känns lite tråkigt att behöva sitta med kofta, långbyxor och halsduk! Skruvade även på värmen inomhus nyss, shit vad är det som händer med klimatet haha! Döda inte vår planet ge oss värme jatack =)

Imorrn kommer en av våra lärare från Sverige hit och vi ska ha grammatiklektioner med henne. Så nu tänkte jag ta tag i övningarna vi måste göra innan dess. Hej hela grammtikboken! Tekoppen och Rasmus Kellerman hjälper mig :)

Rasmus Kellerman – Woodlands

Här är lite bilder från vår Night In Monaco! Som Hanna så bra döpte sitt album. MONACO BABY!


Vi bjöds på makalöst kalas ^^


De andra åt kött, jag åt chips haha.. Fast fick sen in lite wokade grönsaker, mm snällt:)


Tyvärr är inte alla med på kortet men ändåååå....myys ^^

Sen blev det dans dans dans !


Nä nu ska jag ta tag i sakerna.. puss

infall plus hårfall

Ojsan.. vet inte vad som tog till mig? Men såg en sjukt snygg tjej på stan idag..

med rött hår och röd lugg och det bara sa klick och mitt inre sa att så vill jag minsann också ha! =)

Lagat mäkta god wokmiddag och nu ska det bestämmas kläder och slå in paket för idag är det 40års (21+19år) fest som gäller =) wohoo



puss ha en fin kväll!

THE BED (bug)



pruttiprutti

nu ska jag sova! KVÄLLEN har varit upp och ner och kul och padam NICE som det alltid är i Nice =) ehuheh saknades bara chips! (då vi knaprade äckliga kakor ist.....)

Over and sleeeeppppppppppooiiiiieeeehh

lite skola och lite mysmat

Sofia och jag äger! alltså ÄGER på att laga god mat! Har nog inte ätit äcklig mat på sjukt länge!

Efter fonetiklektionen kilade vi till banken för att hämta bankkontot men icke sa nicke det hade inte kommit än, dumma bank! :( Men har kontot iaf och internet hahaXD
Sen köpte vi frukt och en usel vitlökspress..
Jag fick lite shoppingsug och köpte en jeansskjorta, sjukt fin =) kanska ska ha den ikväll?!

Tonight så ska vi på någon ny klubb nära hamnen och nära underbara Socca-stället "Chez Pipo" och dansa woho!
Det är tema: MARIN! Som på min studenskiva för två år sedan. Gud vilka underbara minnen =)



I klassrummet. Vi har sjukt sköna stolar! =)


mm vi är bäst på att laga mat =) plus lite rötjut till så blire TOOOPP!!

För två år sedan hade vi alltså marin-studenskiva-partaj på BJ.mmm vill tillbaka !


mr pirate...


mrs pirate <3


the captain


liten tripp på strandpromenaden

nu ska jag ta mig in liten joggingtur på Promenade des Anglais ^^
förra gången delade de ut gratis croissanter, hoppas de gör det nu med!
och att jag slipper springa förbi fyra gånger för att få en hahah XD



the real tant på promenade des anglais ^^



annars ser människorna lite ut såhär hähä




ajaaa nu ska jag rusa

präött

KÄNDISKRAM!



min kändiskram n°2




den första kändiskramen!! woho

Bumpy Ride

glömde bara säga att dagens..eller nej! Veckans låt är...


papaaaaaa



DAMM!!!!!


Mohombi – Bumpy Ride






wahh

Vilket förskräckligt BRA program !!!

Kungarna av tylöshamn alltså! Helt sjukt fänglsande så man dör!
Att man kan dricka och sminka sig och flippa och Nulla så mycket på några dagar och vara helt OKEJ med att det visas på tv! haha galna människor! älskar såna galningar som inte bryr sig ^^

Biskit <3



Nä nu ska jag bannemig sova för att krya på min hals! Imorrn har vi en lektion i Phonetique woho! Ser verkligen fram emot det =)

Tjipp

















Lite bilder från när min roommate Sofia och jag gick på bakispromenad =)
Blev lite Socca (GAH så gott så man dör!!), lite kvällshamnmys och cool tant ^^


Cool Patate 8D

danse rock och kungarna av tylösand

Haha produktiv dag nono!

Försökte plugga lite men fick inte så mycket gjort då vi nu har internet ahh =)
Så istället satt jag och lekte lite på dattan..

kom nyss hem från ett kulturställe här i Nice som jag och sofia tittat in. Vi gick dit idag och skulle testa på en "danse rock" kurs. haha faiL!! det var tantmaffia och gick superlångsamt och ja folk hade typ vanliga kläder och man rörde sig inte ens! haha men det var kul att testa på allefall!

nu kastar jag i mig lite mjölk och müsli för att strax kila över till anton och henrik och kika på kungarna av tylösand!!
finkultur !! XD


Ma vie á Nice

Ja nu har jag alltså varit i Nice i precis 22 dagar! Det känns verkligen jättekonstigt och nu har jag nog märkt på riktigt att jag verkligen inte är i Sverige! Man märker det på att man fått internet haha! Nej men det blir liksom mer verkligt då!


Idag ska jag om jag orkar hämta ut mitt franska bankkort och eventuellt förfalska en post-avi för att hämta ut min MOBIL!

Vill verkligen ha den nu!!



Här är utsikt från mitt flygplansfönster mot Nice town ! =)

INTERNET!

Alltså vad man är off när man inte har internet! Nu har vi äntligen efter tre veckor, nästan fyra, fått vår efterlängtade Neufbox.

wohoo! det pirrar i magen och hjärtat som om man vore kär! Kär i neufbox =)


RSS 2.0