uppsala + valborg

lovefool med cardigans måste vara den mysigaste låten från hela 90talet! jag har gjort en 80s och en 90s -spelnigslista på spotify. underbart! fattar inte varför jag inte samlat alla dessa goa låtar i en spotifybunt innan.

om två timmar och två minuter avgår mitt tåg från götet till uppsala. jag ska fira valborg i uppsala, liksom var ska man annars spendera valborg?!
Det läskiga är att för precis ett år sen den 28 april flyttade jag från london och firade valborg i uppsala. och nu gör jag samma igen, fast denna gången utan flytt och hemlängtan. jo eller ja jag har asmycket hemlängtan och ska bli så sjukt kul att träffa päronen och alla vännerna igen! Alla kommer hem till valborg så uppsala kommer översvämmas av najsness! =)

vaknade imorse med en sjuk huvudvärk! igår var ajg på middag med sju stycken veganer (inklusive Linn). Det var hur trevligt som helst, mycket kloka ord och väldiga diskussioner. Jag kände mig lite malplacerad till en början eftersom jag inte riktigt är lika extrem som de var, men det gick prima sen och middagen var superduper. Hon vi var hos hade bakat jättemumsigt pitabröd och så gjorde vi sallad, hummus, tzatsiki och kidneybönbiffar som var jättemaffiga men smakade inte så mycket. Mera krydda nästa gång! Runt nio tog Linn och jag våra vitlöksluktande munnar och kilade hem till mig för ett glas vin innan sticky. Åh vad jag är glad att Linn finns här i göteborg! Det är så skönt att ha någon som man känner riktigt sen man gick på dagis.
Sen hoppade vi på vagnen till grönsakstorget för att möta upp Carro och sedan kila till sticky fingers. Kvällen slutade med sex gratis öl på sticky (inte vin för det fick vi inte för den sura bartendern), ett helt okej band då vi kom försent och missade bellarouche som jag och linn hade lyssnat in oss på , några fulla 18åringar och sen ett gals till på pustervik. Toppenkväll  =D

Hemma blev jag fyllehungrig och äcklig. poppade popcorn och åt upp nästan en hel Nutellaburk. Ush vad vidrig man är ibland! Dippa en sked med nutella i popcornskålen. haha. kaos

Ja alltså så när jag vaknade imorse mådde huvudet inte så bra men jag tänkte att det skulle bli bättre om jag kom ut lite. 15 minuter joggade jag i slottskogen (måste vara den finaste skogen/parken i götet!) sen tröttnade jag och traskade hemåt. På vägen hem passade jag på att plocka lite vitsippor till köket, vilket Niklas sen kommenterade och sa "tänkte nästan det var du maja som hade plockat dem"

Är jag en blomplockare? kanske
Ute regnar det men det är varmt alleafall. yey
ska träffa linn om en timme på stationen så nu ska jag sminka mig och packa ner det sista. kommer säkert glömma tusen saker..men äääsh bara man har pengar mobil nycklar och inte ont i magen så äre fint

Uppsala inatt waooo
Hanson – MMMBop

RSS 2.0