sun sun sun

Lying in the sun reading Confessions of a shopaholic..

couldn't be any better =)

waynes kaffe ett hett tips. just skip the sugar !

Ska snart äta lunch och sedan kila ner till stadenför att träffa erika och kanske mona dyker upp,  myspys ska ta en gigantisk stor kaffe om vi går till waynes :D

UTAN SOCKER DENNA GÅNG! för fy vad äckligt det blev !

bajbaj

i hate to say i told you so

igår var en underlig dag. vaknade jättepigg och tog då en promenix i oklinnéskogen, med p3 i öronen. hur najs som helst! sen satte jag igång med att sälja på tradera. jag är ju PANK så nu är det dags med den kända garderobsrensningen och sedan sälja det på tradera weii. lade upp fem par jeans, två klänningar och två blusar och ett par skor. allt hur fint som helst! men grejen är den att jag inte använt det för det har inte känts bra. man ska ha kläder man TRIVS i inte som bara är fina.. :D

iallafall fortsattes dagen med fyra timmar i charken på coopis, där mötte jag bland annat lotta som jag itne sett på kanske en vecka :( hon drack banan och ananas-smoothie medans jag slurpade i mig en stor kaffe. mums. kaffet på coop är ju bara föör gott! ! !

hahah sen ringde en kompis och frågade om jag ville hänga med och fiska klockan elva på kvällen hahah. så vi åkte iväg till världens finaste plats nära hammarskog, var hur fin utsikt som helst och grillplats fanns det också. istället för fisk blev det en varm mysig eld och muffins ^^

slocknade tillslut klockan tre till ally mcbeal..hääärligt !

idag har jag itne gjort mycket förutom att laga en tröja, solat lite innan molnen dök upp hahah.. duschat, epilerat benen och ätit egyptiska alltiallopiller.

(när ellinor och jag var i egypten så köpte vi på oss alla möjliga bra piller, exempelvis järn magnesium b-vitamin, random andra vitaminer (som bara har arabisk text på sig) och antibiotika.....)


.......sååå egyptiska piller <3


frimarks eyes

haha dagens största garv

maja sa: plöfs och jobbe lungt
maja sa: hitta många frimärken
Sarin säger: i will
Sarin säger: open my frimarks eyes
maja säger: hahaah
maja säger: do do do

popcornfrossa

det har nu blivit ett faktum. går inte en dag utan att jag äter popcorn DET ÄR SÅ GOTT!!!

lite pics från yesterday ^^















sen kväll med whisky

det är vad som skulle behövas just nu. lite whisky så halsen blir bättre!

Fyfalingens vilken kväll igår. fick värsta snefyllan och karatefyllan och dansfyllan och jag vet inte vad! och allt detta under en kväll..
Förfest med toblerone nötter rosévin (modellerna i london dricker det och modeller har oftast bra hy och bra hår och tår och dyl och det vill jag också ha MEN det är gott också :D) och erika och malin och regn såkalrt<!

kändes lite konstigt att traska ut i regnet med och vara piff for fight for bj! men det gick la bra!

hursomhelst mötte vi upp eve och kvällen slutade inte förrns jag skrattandes däckade hemma hos ronkan.
guudars vad det dansades och ramlades och jag vet inte hru många blåmärkjen jag hittade dagen efter! plonk kan intyga..

hon gjorde mumsigaste frullen eever! nämligen spenatsomma gjord på röd mjölk och hackad spenat och röra om och kanske krydda vad vet jag. Men det gjorde susen det är det enda som räknas!

nu är det spenatsoppa på frukostschemat några veckor framöver..

förutom det så haha köpte morsan en spikmatta idag som jag och syrran glatt provade. man blev helt varm i kroppen och var såå varm på ryggen att man säkert hade kunnat steka fläsk på den. hhahh. det var iof det som det gjordes inuti ryggen för jag var så varm. ahha säkert bara jag som fattade, bra att man kan roa sig shjälv ibland.

AAAAHHH DET KRYPER EN STOR SPINDEL PÅ MITT GOLV BRB!!!!!

bara för att peppa...





Beenie Man – King of the Dancehall


:DDD

(älska trippelhaka)

bio ikväll nu

men nu största koppen kaffe

och rosa sugrör ^^







till pet shop boys yeah

hundra timmar möten och en polizei

var på möte efter möte igår. okej bara två styckna..

mellan mötte jag denna tös and we bajkade together till die coop ^^

haha vi har så klockrena chefer, en som säkert fortfarande lyser upp för en mjukglass, en stor nallebjörn, en hiphoppare och sedan har vi då en som är förstående för att man inte mår så bra efter nyårsdagen...

bra grejer det.






Tryo – Serre-Moi - (remixé)


bra låt bra band som kommer till dourfestival

jag tror minsann jag blev systemet igår :DD (dubbelhaka!)


YÄH för igår fyllde jag tjuuuugoo!


det firades med en mysig promenix till stan med Christer i P3 i öronen, märkte sedan att jag traskade och log, pinsamt pinsamt! men men.

förresten fick jag frukost på säng, pappa hade bakat scones (!) och ett paket:Canon you can.. nämligen en kamera YEYH!

nere på staden mötte jag upp hedvig som jag inte träffat på galet länge! sjukt skoj att se henne igen! hon hade färgat håret och allt ! vi gick till systemet och såklart skämde jag ut mig i kassan, han grattade mig och pratade massa och telefonen ringde skithögt och hundra gånger (när jag stod i kassan dårå) och så glömde jag min kod och allt bara blev kaos. jaja tillstlut gick jag glatt därifrån med två cider klirrandes i väskan.

en styck BLÅBÄR

och en styck LAKRITS LIME

sjukt goda, fast lakrits lime var utan tvekan godast (och starkast ;))

vi köpte glass och choklad och satte oss i solen, mys! hon berättade om livet på åland, (fest fest fest :O), sen blev klockan fem och jag skyndade mig till Mammas Meze för att äta mumsig middag med morsan och papi!
OXFILÉ KANTARELLSÅS OCH FRITERAD KLYFTPOTATIS!!!!! FINNS DET NÅGOT GODARE!?!? näh tror icke det!?!!?!! total matkoma!
btw cyklade papi och jag tandemcykel hem..

kvällen avslutades med bästa överraskningen. ingrid pasta anita cheesecake och paket!

skön dag helt enkelt<!






(hahaahah morsan beställde sjukt stor pizza!!)











(vi lekte med rosa funktioner :p)







gonatt...

blogg är inget för amatörer

Jösses vad man glömmer att man har en blogg och att man borde uppdatera..

Men men iaf så idag har jag suttit och sytt och plånat på en tröja jag klippte sönder i London. Lagat ett par jeans också så känns som dagen varit halvt produktiv ändå :D

Igår var en regnig dag.

Fikade med Erika på Storken, hej nostalgikänsla, hade typ inte varit där sen vi fikade där på högstadiet.. VA var det verkligen högstadiet?!?!
Det var iallafall mysigt, jag tog någon macka som hade smörklumpar i sig....mooooonaaaaaa snälla bre min macka nästa gång ;) Erika var något klokare och grabbade åt sig en himelskt god cheesecake..

På kvällen for jag som en blixt genom staden med vår silvriga traktor till bil till....MALIN! Hon hade gjort huur god tacos som helst, så nu är åter tacos min favoritmat
Vi kikade på Paris new BFF och åt popcorn sen.. det var mys ^^
Nytt tisdagsnöje popcorn och paris hahah



Snart ska morsan och jag gå Blodomloppet, pappa är inte helt frisk så jag ska ta hans plats istället. Haha men han har en spring-nummerlapp som jag då ska ha, och morsan en gå-nummerlapp så det kommer se ut som jag är värsta latmasken som går istället för springer. Men det stämmer ju så då får jag stå för det :D

Nänä nu ska jag gå upp och äta kakor och dricka kaffe!!! Cocoon – On My Way (dom kommer till Dourfestival)

RSS 2.0