blå cykelbyxor

Sugar in the morning, sugar in the evening, sugar varenda dag. Tänk så mycket sugar det finns i USA.
Den låten brukar min morsa sjunga på väldigt ofta när vi äter något sött eller efterrätt eller något liknande. Det är en rätt skön låt ändå :DD

Hugo Duncan – Sugar In The Morning

Skulle komma till saken som är aattt.. bara för att jag itne pluggat seriöst på typ hundra år och nu har pluggat en HEL DAG och en HEL KVÄLL och ska plugga några timmar idag så känns det som "Plugg in the morning, plugg in the evening plugg varenda dag" haha men riktigt så är det ju som tur var inte. Jag har inte ens någon tentaångest, när kommer den liksom???

Jaja nu ska jag slurpa i mitt kaffe från Havanna Club och sen bajsa och sen yoga litegranna med min indiankompis Assar. Han är rätt stabil..



vem duschar varje dag mitt i natten?!?!

Alltså jag har världens konstigaste granne! Eller hon har sjukt konstiga duschvanor! Varje kväll/natt nångång mellan klockan 23.30 till 00.30 då skruvas kranen på inne hos henne. Vi har våra dushar mot varandra och min säng är typ en meter ifrån hennes dusch (fast på andra sidan väggen såklart..). Det låter helt sjukt mycket, GAAH blir tokig!! (Hon duschar nu..)

Jag ska prata med henne, fast å andra sidan så kan inte jag ha festligheter och hög musik då om jag klagat.. Man är ju inte en ängel själv direkt men VARJE NATT KLOCKAN TOLV. Ändå jobbigt, hennes hud borde inte må så bra..kanske ska ge henne en ACO-hudsalva istället..

Jahapp så nu har jag lärt mig nästan hela kursen som vi har tenta på på Tisdag!! Jag har suttit i drygt fem timmar nu på kvällen och varit sjukt effektiv, men nu känner jag verkligen att det tar emot. Hjärnan är typ hundra procent efter..

Det känns skönt för nu behöver jag kanske inte plugga lika mycket imorrn som jag tänkt, och istället äta gigantiska linnébullar på Husaren med mamma och papi. =)

okej en godnattvisa maja. puss sov gott och prutt lagom

Weeping Willows – The Burden

(Magnus Carlson spelade förresten förra helgen och jag missade det! :( )




Vi är snygga inombords...det räknas väl?



Dans på Brännö-brygga

Min mamma är världens finaste! På riktigt!



Morsan och Papi och Emma och jag tog en sväng till Brännö idag, supermysigt! Blev en Vegetale i Majorna, lite Megaloppis och sen en fikastund på båten till ön. haha pappa höll på att kissa på sig på brännö brygga XD Men som tur var hittade vi en toalett och massa massa fin utsikt.

Jag kom precis hem, har käkat kikärtssoppa och lämnat päronen hos syrran för jag måste plugga ikväll. Damdida och prutt. Men har gjort kaffe i en mattesnilles favoritmugg, hoppas det funkar =)

ny klocka


Förresten så är min pappa bäst i hela världen!! Han kan allt! Jag köpte en klocka på en loppis när jag var hemma i Uppsala över valborg,  för 5kr! Den funkade inte då men pappa ja han har fixat den, så nu tickar den för fullt! :D

And I love it!



morsan + papi



PADAM PADAM!! Mina päron har kommit till staden, eller såattsäga morsan och papi ♥

De kom igår så han träffa dom lite på kvällen då vi åt omelett och rabarberpaj (min syster KAN laga mat!) och jag jobbade min sista dag på Coop igår vilket var sjukt sorgligt men skönt! Alltså jag tror inte att jag skulle kommit därifrån annars, för jag känner att jag måste gå vidare och göra något annat, typ testa andra jobb men det får bli i fraaamtiden. Egentligen skulle jag fått jobb där under sommaren men så ringde min chef mig i måndags och sa att jag inte skulle få några tider. Dagen efter det åkte jag in och vi pratade om det, han sa att det var för mycket extrapersonal och för lite tider..så jag blev en av dem som inte skulle få tider i sommar. Piss tänkte jag först men sen efter lite mer eftertanke vändes det bara till det positiva (förutom pengarna då förståss). Jag kommer vara ledig heeela sommaren och bara kunna göra roliga saker! Resa runt och upptäcka och åka vilse. Åka på festivaler och dricka vin när som jag känner för det =) Me like! Denna sommaren kommer bli UDNERBAR!!

Om en kvart kanske så kommer morsan och papi och emma hit och vi ska kila på Megaloppisen http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=116354655070040&ref=ts i Majorna. Hela majorna kommer mellan 11-17 vara fylld med stånd och massa loppis. Himmelriket!!! Haha, sen blir det väl något mysigt café och morsdag-middag ikväll. Vad ska jag ge min älskade morsa?!?! Shit och herrejösses! Kanske en charmig (läs grotesk) bild på henne och mig med en magnolia. Ähu vi får se =)



Rhythms Del Mundo – Dancing Shoes

Sjukt skön "cover" på Arctic Monkeys låt. Bara att dansa och njuta! (Påminner lite om Sex and the city)

näru toaletten väntar och sen plocka iordning lite här så det inte ser kaos ut.
Känner mig lite skakis efter två koppar kaffe gwao.

cocaine

Kan man säga att jag är  lycklig? Ja det kan man :)
Idag är det skola till tre, ska strax ta och traska iväg..men min axel kommer att dö av alla böcker och saker jag ska ha med mig..
Sen ikväll är det ost och vin-kväll med några tongångarnetjejer, mäkta skoj! Dock är jag mest sugen på saltkexen!

http://open.spotify.com/track/4P3gpdBMqoxP0FvsFsM3Fi
(varför blir den inte blå föör??)Alborosie – No Cocaine

GAH och jag som fått pappas teknikgener..hm börjar tvivla..





Och som Nalle Puh brukar säga..

"Om snöret inte håller, utan går av, ärdet bara att försöka med ett annat snöre."

Nalle Puh är klokast i hela världen ^^


missions

Gahh vaknade upp idag med en knakande huvudvärk och seghet och en konstig tomhet i kroppen. En sådan tomhet som är skön men frustrerande. Du vet att du borde gå upp och göra något men du gör det inte och istället går tiden.. och VIPS så har det gått en och en halv timme och du ligger kvar i samma ställning!

Det är rätt frustrerande. Jag försöker alltid att ha missions, för att kunna bli motiverad att göra saker och utvecklas.
Men många missions har jag misslyckat med de sista två månaderna, vilket är rätt tråkigt. Jag har massa kläder jag vill sy om, idéer om vad jag vill trycka på tröjor o andra plagg, lära mig texten till Majorna, maträtter, tårtor och kakor jag vill laga/baka, sälja kläder på tradera, alltså jag kan rabbla upp tusen saker..lära mig sjunga, yoga mera, färga håret, blah blah..

Det är helt sjukt vad man kan ha missions, oviktiga som viktiga. Stora som små.

Mitt största mission i livet är att uppfylla de flesta av mina drömmar och att njuta under tiden..
Meeen today så ska jag inte göra underverk för jag är bakis efter tre glas rött igår, TRE GLAS! När hände det att jag kunde dricka så lite och ändå bli fulledrull och bakis dagen efter!?!

sååmission today is this:


Meen nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå in i köket..

prutti

pastiz

Här är min fina kompis pasta! Hon köpte havredryck idag som var helt ovärt =)
Intresseklubben antecknar YOHO L:


sunny days




ååh jag vill bara sitta på en uteservering med blaffiga solglasögon och ett glas rötjut nu!!
men ska käka middag bläruk, fryst tomatsoppa hm hoppas den smakar som den gjorde innan jag frös ner den. tomaterna kanske har oxiderat? :O

pippi är min idol
Inger Nilsson – Sjörövar-Fabbe
Die Lollipops – Hei, Pippi Langstrumpf



breakup song


DAGENS WAKE-UP SONG :D
Aly & AJ – Potential Breakup Song

Sitter nu med mitt morgonkaffe in my room. Åt snabbt en gröttallrik, apelsin och vindruvor. Låter värsta lyxigt med tanke på att jag nu inte har någon som helst inkomst alls. Det känns jättekonstigt verkligen! Jag har sedan fyra år tillbaka haft jobb lite då och då på Coop eller Posten och nu är det liksom ingenting. (Okej förutom London då, men det var bara som en lång semester med lite "jobb".)

Apropå morgonkaffe har jag sjukt svårt att bestämma mugg varje gång jag tar kaffe! Vi har kanske hundra olika muggar och glas att välja mellan och jag kan verkligen ALDRIG bestämma mig. Det är värsta ilandsproblemet men ja vad ska man säga, men såna problem på morgonen blir större just för att det är morgon. Idag blev det typ en av de fulaste. En ljusljusbeige kopp med öra, okej öra är rätt snyggt på en kopp men denna koppen är bara för mycket! Så himla tråkig! (plus att jag misslyckades med sojamjölken idag, den skar sig..) Dumma kopp!

Annars så väcktes jag av solen idag och nu lyser den så det glänser i min barbies hår haha sjukt mongo hon är!


Shit jag har inte döpt henne! Det får bli dagens mission för min kompis Greta (okej även kallad Niclas för dom som inte känner honom..)

Waahh måste kila nu!! Skola (for once)

prutt och puss♥


hittade ett piano



igår var det också sol, då var vi bakis och hittade massa containrar.
fyndade bland annat en haglöfsryggsäck (okej min syster kom hem till mig med den natten innan..aspackad och glad med en ryggsäck :D, me like), och en snowboardhjälm och detta fantastiska PIANO!

fan måste sova, ska vara hos matilda klockan nio imorrn för vi ska plugga minsann.

prutt

I'm lost, so lost

DU LOVADE ATT INTE SKRATTA!


en ledsen hundring

Idag var det sol minsann!

Tog värsta sovmorgonen och vaknade vid halv tolv, sjukt skönt!
Efter en springtur och rödflammigt och fult ansikte gick jag upp till gräsmattan vi har här bakom huset. Det är verkligen supermysigt men blåste lite för mycket idag. Så jag fick kila in igen och hämta långbyxor och en ylletröja. Ironiskt med tanke på att jag ville få lite färg samtidigt som jag skulle pyssla med min "bibel".

Bibeln är ett projekt som jag har haft rätt länge nu, håller på att samla fina bilder, goa tips och random intressanta saker i en stor svart bok. Mer säger jag inte förrns den är klar..om några år :) Kanske blir tidigare but time will tell.. or not? ^^

Dagens ord är IRONI. Allt är ironiskt, det blir roligare att leva om saker och ting är ironiska och tänkte tipsa alla mina noll läsare om en bra låt som just handlar om Ironi.

Sophia Somajo – I-rony

Denna låten gick runt runt runt på högsta volym för ett tag sen, men som med all musik glömmer man bort vissa bra låtar, nu är den back on track och tillsammans min sköna (läs risiga) röst fyller den mitt rum.
Ge den tre chanser och man är fast!
Sophia Somajo är förresten ett geni!

Idag blev jag typ av med jobbet..eller jag kommer inte få några mer tider på Coop. Känns surt med tanke på att dom sagt att jag skulle få jobba där i sommar. Jaja. Då kommer jag ha tid för annat men no money..

Ironiskt nog hittade jag också just idag en ledsen hundralapp på gatan! Aninaniiii! :DD

Nu ska jag lyssna på irony och digga. puss på mig och inga läsare haha..


(mars förra året på en filt i london med systra mi <3)

uli luli ULI LULI

a little bit of partyin my life.
gogneugneigjspadfkaf
¨sg
s¨gs
dg¨s
¨s
¨gas



YO
YP
YO
DISCODANS haha mong0
prutt :D

Aqua – Doctor Jones

ajm off

to work

Det är sjukt att jag inte är tröttare än vad jag är! Har precis kastat mig i en mumsig frukost. Gröt is the shit!
Mitt bästa recept på gröt hittills är

havegryn, linfrön, sojamjölk och jordgubbssylt

That's it! Jamenar that's it man behöver! Blir sjukt sött och gott med sojamjölken! Okej den kostar dubbelt så mycket men det är dubbelt så gott och dubblet så glad blir man =) En bra start på dagen verkligen.

annars finns ju också http://www.grot.se/ som är en helt underbar sida!

Nu måste jag rusa till vagnen, baj baj

tvättid

sometimes I get sad when I think about the past..




..and sometimes it makes me really happy!


Nu måste jag bannemig sova, tvättid mitt i natten plus nostalgi-bild-mapparna
gör det inte lättare att komma i säng. NU är dock all tvätt upphängd och ska torka.

Mitt rum blir kallt av all tvätt, är det vattnet månntro?

lite bilder från oschlo

uhuhuh jag är så dålig på att välja ut bilder.. tycker alla är dom bästa men nu kommer nåågra iaf :D





matilda med sommarölen






min bästa vän som spelade gitarr vid ån <3


Pillede reker xD

(Tydligen så är det svinbilligt med frysta oskalade räkor i oslo, 15kr kilot!! Tjenare!
Synd att jag satt på en buss i fyra timmar påväg hem, dom skulle tinat o tynat.. )

jag är kär



kär i en skåning





Emil Jensen – Ghana Mot Italien

sovkläder



Ajm awake and matilda is alseeeep..
idag är det ecstacy-utställning och monki-premiär (invigning igår)
på g och sen far jag med bussen 15.30 så är hemma runt 19

Fick ett mess från Coop som frågade om jag ville jobba imorrn 8-13.30
Det är 300+200kr, typ 500kr. Vet inte om jag kanske borde jobba ändå,
det är lördagmorgon och jag vet inte om jag kanske vill gå ut ikväll?!

Ush jag harklar som en och annan skata! NU MESSADE JAG DOCK COOP OCH SA ATT
JAG KUNDE JOBBA. ingen återvängo. HJALLP

nu väcker jag matilda >.<

Norvegian?



Köpt en ny tröja idag på en mysipysig second hand butik i

Grünerløkka


När matilda gick till jobbet vid halv tre traskade jag vidare utan karta
eller något speciellt mål. Hittade massa mysiga caféer, second hand butiker,
parker och så en å man kunde sitta vid. Jättemyys! Gick också förbi
Oslos arkitekthögskola och OsloDesignCenter. Undrar om det är öppet imorrn? Hoppas hoppas!

Åker hem från oschloo tomorrow afternooon och kanske blir det orientering på lördag och sen partajj :DD

Såg just lite snuttar av "The Human Centipede", helt sjuk film!! Handlar om en galen läkare som syr ihop
tre människor som en tusenfoting, syr fast munnen i rumpan på den framför! Sick sick SICK!!

Bye bye for now, vi ska grilla ikväll i den heta väärmen =)


in OSLO hos MATILDA

I'm in Oslo och hälsar på matilda, weii. <:D  Fast hon glömde lämna exranyckel till mig så jag har varit lite rastlös nu på morgonen tills hon nu kom hem woppidoo!  Nu kom hon ur dushen med en lila handduk så hon ser ut som en shejk, matildashejk>!  over and out för vi ska ut i sooooolen!

Är i Oslo och hälsar på Matilda wooopPPIii
Nu kom hon ur duschen som värsta shekjen med lila handduk på huvvet!


säxy shake boom boom




Nu ska vi la ut in the sooolen för det är schtekvarmt!
prutt och kram <3

the shajki



oh yäh säxy

RSS 2.0