lycka

jag är så glaaad ! även fast jag inte har något speciellt att vara glad över. eller jo eller nej. det är så konstigt alltsammans, complicated som man skulle säga på film för att vara mystisk.

har inte gjort något vettigt nästan alls idag. kom hem från kalleballe runt tolv. handlade 2kg äpplen för 12 kronor på vägen. vilket kap tänkte jag, men ack dom smakade inte bra, ungefär så som man tänker sig det äpplet snövit äter och sen dör. tur nog har jag inte dött än. och hoppas det inte händer på ett tag.

städade och duschade lite
sen har jag klistrat in lite nya fina saker i min svarta bibel. bästa tipsen och härligaste bilderna ur nya ELLE och Cosmo =)

blev sen lite fotomodell och kladdkaksbak. har nog aldrig misslyckats så grovt med kladdkaka nånsin! jamenar hur misslyckas man med en sån!!!!?=!??
såhär: älskar vaniljsocker och har gärna i en halv dl i kladdkakor jag gör. men idag när jag just öst över flera liter i smeten och rört om ser jag till min förvåning att det är BAKPULVER! shiiet. jaja fortsatte glatt min resa genom kladddjungeln, med olja istället för smör, äggersättning istället för ägg, lite för mycket kakao, smörgåsrån i botten och in i ugnen. den blev som inte en smet. ser mer ut som tacofärs på smörgåsrån. men det bästa är DEN GÅR ATT ÄTA! och är inte det det viktigaste??
yes i think so!!

Kvällen blir Iines och vin =) ser fram emot!
nu ska jag äta lite mer av min "smulchokladkaka"

over and out

RSS 2.0