ikväll ikväll ikväll

Ikväll ikväll ikväll


ja
Ikväääll ska der röjas på ORANGE!!!!

tema schack = PANIK
alltid denna temapanik
för jag tänker alltid ääh det tar jag samma dag .. kommer nog på något klockrent

men nu är det samma dag och sista minuten och det har inte dykt upp en enda klockren idé !"!

Detta har jag som förslag:

- pasta och jag har svartvitakläder och sätter ihop oss så vi ser ut som en schackspelplan
- bonde, (får dock inte gå baklänges då)

hej black ouT

ajhjja det blir kul hursomshelst!! :D

pARTYUSYUGEN!


YÄH


bildur från stugisvistelse ^^


























FÄÄÄRDI

sommarstugan är livet

för jag har varit i sommarstugan
för det har varit helt underbart
för vi har varit på auktion och ropat
för Pasta har slängt sig över en gädda
för pappa har lärt oss hundra ord, och hur man rycker strömming..
för vi har gjort misslyckade maränger
för vi har solat och bränt oss på vänster sida
för vi har badat för första gången i år
för det var kallt

... för det har varit helt underbart !

(kommer bilder när pasta har lagt in dom i datorn ^^)

ta-slut-på-saker syndrom

Ett syndrom som jag har fått sen London och kanske hade en liten släng av innan är Ta-slut-på-saker Syndromet. Innan kunde jag köpa ny bronzer, mascara eller tankräm eller vad som helst även fast jag redan hade en mycket väl fungerande one innan. Antagligen för att det var kul att shoppa.. =)

Men nu inser jag att man egentligen inte behöver arton scrubbar, hundra ansiktskrämer eller tvåtusen deodoranter så använder jag upp det jag har.. Sååååå skönt!! För det första slipper man ju köpa nytt i onödan och sedan kasta halva, PLUS det blir iallfall inte översvämmning på "smink/hårprodukter-och-allt-dylikt-produkter-bordet"!!

( Men tyvärr finns det såklart naktdelar som med allt. Oftast tar jag för mycket mat på tallriken för att jag är megahungrig, och då måste jag äta upp allt! Jäkla syndrom! Kanske är det bara för att maten är god.. Hej intresseklubben antecknar )

Brunchrapporten:

Lily Allen – F**k You

För övrigt har jag precis vaknat för sisådär timme sedan och tänkte väcka mig på riktigt med lite luft och en promenix. Hoppas Pasta vill med =)

napoleonbakelse och blåbärspaj

Håller på att baka napoleonbakelser. (wish me luck!). Just nu jäser smördegsplattorna i ugnen, steg 1.
Guud vad gott tänkte jag när jag började, så kom jag att tänka på blåbärspajen (med glass) som vi åt hemma hos Linn häromdagen. Så nu blir det både och. Hoppas verkligen pappa är på att fika med mig sen =)






ute i solen som ett mongo, inte att förglömma blekfis men soon to be tomatobutt

Nu ligger jag ute i solen på min nya filt/sjal och lapar sol, tänkte kika på ett avsnitt Desperate housewives istället för att läsa bok, hej jag är tonåring en månad till och då får man göra sånt!
 faktiskt

ligger på en kudde med täcke över huvud och dator så det blir som att Sixten (min dator) aoch jagh bor i en koja tillsammans.. myspys på hög nivå!



Malin och jag njuter i Londonsolen









längtan efter festival

Emil Jensen – Ghana mot Italien



ta tillfället i akt

Man ska nog ta tillfällena i akt när man får dom. Jamenar tänk om man dör imorrn och då tackade man nej till en rolig grej bara för att man kände sig lite krasslig eller måste ta det lugnt ett tag. Eller som jag som har detoxvecka nu...

Detox får vänta till nästa vecka...
Eller tills jag blir pensionär..-..

För imorrn ska jag träffa Sami på dagen, vi ska käka lunch i stadsparken. Hoppas verkligen det blir strålande sol och att marken är torr (vilket den inte var idag när jag träffade malin....) Sen ska jag minsann hem och bestämma outfit för kvällen. = Tema: rock
Spääännande! Jag älskar att klä ut mig, särskilt när det är roliga teman, rocktema är kanske inte det roligaste men det är ändå ett tema man kan tolka hur man vill och där man kan spåra!!
yeyy

Sen ska jag träffa Linn för vi ska gå och se Bolandskolans teater Urintown på Regina. Känns asbra att träffas och göra något kulturellt och bra...

därefter ROCKTEMA

.... ingen kommentar.....

jag ska itne alls ut och inte alls JDcoke och inte alls dansa och inte alls spendera pengar och absolut inte träffa underbara vänner och inte alls skämma ut mig och inte alls cykla utan lyse och inte alls och itne alls och inte alls....... kan fortsätta i all oändlighet men det ids vi inte nu...

Nä justja det är inte bra att ha förväntningar och tänka åååph vad vi ska ha kul för då blir det inte som man tänkt sig.. jag har ingen aning om hur det kommer bli.. det blir väl ok. så får vi se...


YÄH!

Såhär ska man se på morgondagen-
som en tom gång och man har ingen aning om var den leder.... det får man reda på bakom hörnet. lika med när det händer.....

eh godnatt jag tror min hjärna är för mycket trassel av alla tankar (=för mycket kaffe ikväll) dags att sluta-

ett godnatt och ett trasselsudd för LEV I NUET och säg inte nej till saker för att du inte "borde" ! :D

gå-ut-sjukan

Jag tror jag har fått gå-ut-sjukan!! Eller har haft den några månader nu.. det är så här iallfalall. att efter en utgång så känner jag Näh nu ska jag minsann ta det lugnt en vecka, detoxingvecka minsann! Nu ska det äntligen bli av tänker jag.. Men så går det några timmar (detta är alltså dagen efter utgången) och man känner att hmm nu mår jag mycket bättre och har tvåhundra procent energi utan att behöva varken solljus eller mat. (Fast det skadar ju inte om det finns förståss). Sen går det ytterligare en dag och denna kväll på den ytterligare dagen (detta är alltså dagen efter bakisdagen) och man känner fyfasiken vad jag är sugen på att gå ut!!!

Vad är felet! Ska man inte kunna klara en vecka detoxing utan att gå ut och festa, det är klart det är skoj att festa men det går åt pengar som snus och min lever hatar mig! Plus att det skulle inte skada om minnet kom tillbaka..

Såhär har jag alltså känt i tre månader nu, (ända sen Låndon), vi var ute varannan dag också så kasnke därför det känns tomt när man inte gör det lika ofta längre (härhemma i Uppsala).. fast jo..

som tur är ska la familla och pasta (:D) åka till hudik nästa torsdag och då blir det minsann sola och bada, äta gott, spela sällskapsspel och baka kakor, ja allt sånt mysigt man gör på landet :D = no party ;)

Ska bli såå skönt.

Jag längtar tills på onsdag.... för då ska jag träffa sami och linn och det ska bli SOL SÅÅ MYCEKT SOOOL!!

flo fla flo fla flo fla. om man säger det fortare och fortare låter det som en grävskopa..

en glassmiss

Testade förresten en ny glass idag. Matilda och jag satte oss i solen och köpte glass i väntan på hennes tåg.
Fick för mig att wow måste testa en helt ny glass, men det skulle jag inte gjort. Typiskt.
När malin och jag var i london testade jag också en ny glass: Maltesersglassen, malin var då aningen smartare och tog en Magnum mandel..den är oslagbar!!

Testa aldrig en ny glass om du heter Maja för det går alltid snett. Idag blev det iallfall Sandwich straciatella. Inte alls märkvärdig, och de små chokladbitarna bara var i vägen! mycket godare med en vanlig..

Nästa gång ska jag be någon random bestämma glass åt mig, jag tar alltid fel eller ångrar mig jämt.
hej i-landsproblem...

nu är det time for a good night sleep...zzzzzzzzzz


ett allvarligt snack med

Mäklarna måste vara Sveriges bästa serie. Sån misär dom hamnar i hela tiden...

Huvaligen vad man inte mådde bra i morse. Efter en helskön eftermiddag i Krilles trädgård med diverse släkt (hennes) och vänner och massa god mat (tyvärr hade Matilda och jag käkat middag innan dumt nog) så bar det av till glada Bj. Glada i hågen cyklade Matilda och jag ner med whisky och öl i vardera hand, vi har fyra händer
Efter lite bankomat och mer förvirring mötte vi upp Erika Kristina och Mona som hade tagit bussen dom latmaskarna :D

Det blev en helskön helpackad helkväll på Bj och mitt-i-natten-middag på Jalla! SHäjk shhäjk

godis och one tree hill innan vi slumrade var det bästa :D
tack matilda för en asskön helg!!

och ush vad jag är dålig på att blogga. min hjärna är mos

haha skämmiga tjejer

självdistans for life

Nu är vi glada och hemkomna efter en wannabe-grillkväll som efter vädrets makter gav vika och blev en totalmysig knytkväll hos Linn = mycket bättre!

Matilda och jag har kommit fram till att självdistans är det bästa som finns!
Så nu ska vi i fortsättningen skämma ut oss och bjuda på oss själva och göra folk glada. Vad är det värsta som kan hända. Noll. Ett gott skratt förlänger livet   =)






The Queen and I vs Hundra kilo candy

kreativ dag
Idag vaknade jag och det snurrade fortfarande, kändes inte bra alls. tänkde då att mat gör susen så gick upp och lagade fetaste frukosten ever och läste den alltid så erhm innehållsrika unt i hopp om att yrseln skulle försvinna...

Tur för mig att den tillslut gav med sig.
För nere på staden träffade jag en lycklig Linn, som var klar med en tenta och därför likt mig var mycket sugen på godis.
Blev ett halvt kilo för henne, dock lite lika mycket för mig... sen fikade vi och gjorde stan, hittade bla en bikini och en piercing och en alsolsprit och en tejp.!

På kvällen blev det tyvärr ingen fotboll som jag hade sett fram emot. Dåligt väder och förkylning var boven i dramat..
Så istället blev det bio med morsan, såg "The Queen and I" på Fyrisbiografen. En helt otrolig film/dokumentär om revolutionen i Iran där kungen och drottningen blev avvisade och allt var kaos.

Imorgon kommer Matilda ända från Glada Hudik och det ska bli så mysigt så! Har inte träffats på kanske ett halvår så vi har mycket att ta igen!

tack och ajöss för yrseln!

like candy

the boy in the fancy suit

underbar låt med underbar text !

Miss Li – The Boy In The Fancy Suit


tacktal? eller bara några ord

Marit Bergman ger en verkligen energi. Man känner att man kan allt nä man lyssnar på henne!
Det var iallafall henne som fick mig nu att börja på ett tacktal till London, kände att det är ett måste. Eller iallafall göra en lista på vad som har vart mest toppen och vad jag har lärt mig..
Så här kommer en lista på vad jag har lärt mig:

- äta tonfisk
- äta paprika
- laga god och enkel och billig mat
- diska efter mig
- att man säger pleaste efter ALLT (det visste jag iof men har lärt mig att göra det i praktiken också, plus att det är väldigt väldigt oförskämt att inte göra det!!)
- att det är en väldigt stor stad
- vilka ställen som är coolast och vad man ska hitta på nästa gång man besöker the wannabe big apple
- lyssna mer på arctic monkeys, håkan och groundation och MÅNGA FLER
- att kate moss och amy winehouse bor där
- det finns folk som är normala och som tjänar 600pund per dag och fortfarande betalar jämt med småpengar på puben
- hur man festar med vatten, (varmt)
- busslinjer
- att inte bry sig så mycket om vad folk tänke och tycker, köra sitt eget race går alltid bäst.
- se alla saker från den positiva sidan (gör det mycket mer nu)
- att Malin inte tyckte om gröt
- att ett DG-läppstift bara kostar 20£
- variera skorna man använder för fördela skoskavet
- att minnesförlust inte är att leka med
- att bagels med bacon är typ det godaste i universum
- att detta nu blev en väldigt lång lista
- stå i bar!
- spela trumpet!!
- en egen säng är underskattat
- att möss bor i soffor och kan klättra på gardiner
- att jag vill börja sjunga, spela gitarr och tennis
- uppskatta det som jag faktiskt har härhemma och inte ser alla gånger
- uppskatta jordgubbar!
- kolla vad det är för material i kläder. ylle är bra haha
- kan inte räkna upp allt men det var en liten del av allt som jag lärt mig..en sak till bara
- att jag ändå trivs bäst i Uppsala och sverige på sommaren

Oj nu orkar jag inte mer för jag har vattenbrist på grund av karateutgång igår. det var väldigt väldigt skoj men då får man skylla sig själv på morgonen.

Idag ska jag iallfall träffa fina fina Linn för hon har haft tenta och har nu tid med mig :D Sen ska jag la kanske spela fotboll yeyy


glada musikanter

röda mattan

Huvaligen hur ska detta gå! Ska till en hemkommen Krille ikväll och träffa gamla kompisar! Inte gamla utan gamla..
Ska bli såå kul att träffas igen! Ska la bli JDcoke för hela slanten också! Yäh!
Sedan ska vi tydligen på skiva :o och det är DRESSCODE röda mattan! SHIET! Jag som inte en enda klänning har ! alls alls. Observera "klänning" = exklusiv klänning".. Så efter lite hjärngymnastik med David på stan idag så kom vi fram till att ja, rockstjärna! Så får se om det nu blir svarta stuprör, klackisar och någon rockig tshirt och sen kavaj/skinnjacka. och wayfarers hehe.. Så nu är det panikröja i garderoben och sen middag som gäller.

Morsan och jag bakade förresten 96st bullar imorse! Fast nu kanske det är hälften kvar.. måste baka nya för dom var egentligen inte till för oss..

Nu: klä ut mig till en röd matta alt. aladin eller jamin, dom har en matta ! (*glödlampa)



hemkommen efter cashewfärd

Liveet är väl ändå konstigt. Ena dagen händer det ingenting och sedan plötsligt kommer det dagar då man inte kan få plats med allt. Så är det iallafall för mig.
Dagarna är som kunderna på jobbet (coop forum haha), dom kommer i flock, likaså dagarnas intensivitet..
Varför är det så? Att vissa dagar ligger man i sängen och dagdrömmer tills hjärnan sprängs och man inser plötsligt att klockan är sova. Medan andra dagar händer det saker poffpang och händelserna går i ett!
Måste ändå säga att jag gillar de intensiva dagarna mest. Det är så härligt när allt totalflyter på. Känns som en viktig dag då. Det är dom dagarna man minns. Typ valborg. Varje valborg, varje år går så fort och är så hullerombuller. Men det gillar jag.

Tack och ajöss för cashewnötterna.

tro det eller ej. men snälla ha överseende.

Tro det eller ej men nu finns jag också här för att blotta mitt liv. Såsom alla andra blottar sina mer eller mindre intressanta, lite för personliga eller bara tokiga och roliga händelser i sina liv!
Idag har jag käkat godaste omeletten till frukost, okej Malin gjorde en kolossalt mycket godare omelettplätt till oss i London. Men jag har nu iallafall gjort min egna goda omelett. Hade eh ägg, lök, tomat och spenat. Ja sådant som man har i en omelett..
Sen kunde jag inte låta bli att öppna skåpen varannan sekund. Vi har nämligen hutlöst mycket nötter och chokald och glass hemma. Allt i frossväg. Jaja vad gör man inte när det finns gratis.
Planen för dagen var att fota till uppsalastilar.blogg.se men den dog så när som glade Dag från jobbet ringde och väckte mig imorse och gav mig ett kassapass ikväll. Så no göra stan farlig idag inte. Men snart så! Istället för det blev det en
promenix i regnet. Gud vad skönt. Näh. Jo lite..

Det är så mycket mindre folk här i Uppsala än i London. För mindre än en vecka sen flög SAS hem mig från det fina landet Eeenngland. Men detta land har också hutlöst mycket FOLK! Överallt finns det människor, var man än går, alla dagar i veckan och alla tider på dygnet är det som en stor propp.

Det första inlägget är alltid kaos, det kryllar i hjärnan och man har ingen aning om vad man ska skriva så tack för överseendet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0